Mesures pal·liatives del càncer de pulmó

La vitamina B6 en dipòsit redueix a la meitat el risc de càncer de pulmó, per a garantir la seua aportació segueix aquests consells:
1) Desdejuni: Enriqueix amb cereals la teua dieta matinal, amb beguda de soja i un platan cada dia només alçar-te.
2) Menjars generals: Inclou tres menús de peix o carn blanca, fruta a gust o sucs i fes un raconet en la teua dieta diària a les llentilles, l'arròs integral i les anous.
Tingau en compte que fumar multiplica per quinze el càncer de pulmó i estar exposat al fum del tabac (fumador passiu) és perjudicial per a la salut.
Una dieta sana redueix la probabilitat de patir aquesta malaltia mortal, procureu reduir el seu consum o tingau el coratge d'abandonar el tabac.
3) Afegeix pipes de gira-sol a l'amanida: El contingut de les pipes de gira-sol és alt en vitamina B6 i les converteix en un eficaç anticancerigen pulmonar. Aporten altes dosis d'àcid fòlic, una altra vitamina preventiva. Afegiu les pipes a les vostres amanides i recordeu, alimentació sana i equilibrada i si podeu, no fumeu mai no pas.
4) Enriqueix el te verd amb ratlladures de llimona: La pell dels cítrics (llima, llimona, pomelo...) contenen unes substancies dites llimonoides que protegeixen el teixit pulmonar. És aconsellable afegir unes llesques de llimona al te verd, donat que aquesta beguda ajuda a previndre el càncer pulmonar. Sembla ser que els fumadors si prenen almenys una tassa de te verd al dia tenen dotze voltes menys risc de desenvolupar aquesta malaltia.
I si és possible deixeu de fumar. A poc a poc, sense pressa i amb molta paciència i força de voluntat.

Comentaris

Entrades populars